Bijzonder bedrijfspand met een houten sectionaalpoort als deze

61Mijn eerste bijdrage aan deze website komt wellicht uit een wat verrassende hoek, een die je misschien niet direct verwacht. Ik zocht een goede opening, een die goed aantoont hoe breed het concept van de zakelijke markt daadwerkelijk is, een die je kennis laat maken met een wellicht wat onderbelicht aspect ervan. Dat aspect is representatie en dit alles is getriggerd door mijn ervaringen met een bepaald bedrijf, te weten Different Doors.

Je kijkt je ogen uit!

52Deze firma heeft namelijk de houten sectionaalpoort van mijn bedrijfspand verzorgd. Samen met enkele anderen ben ik gezeteld in een flexkantoor, dat de afgelopen maanden flink op de schop is gegaan. Verschillende uiterlijke kenmerken zijn erin veranderd en zaken die voorheen echt niet representatief te noemen waren, zijn nu aangepakt. De garage was daar onderdeel van en ik kan je vertellen dat het echt een verschil heeft gemaakt, de veranderingen die er hebben plaatsgevonden. In één klap is de gehele uitstraling van het pand veranderd – en zeker ten goede! We hebben nu een pand waar ik mijn clientèle met liefde uitnodig, waar ik dat voorheen nog weleens vermeed. De representatieve functie van een pand mag niet onderschat en ik wilde met dit bericht dan ook benadrukken hoe belangrijk dat daadwerkelijk is.

10344834_684251374964192_6990434563989966792_nDit bedrijf verdient dan dus ook een echte aanbeveling, ik hoop oprecht dat je het ter harte neemt en aan hen denkt als je zelf ook op zoek mocht zijn naar een houten sectionaalpoort. Bijgevoegd aan dit artikel enkele voorbeelden van waar Different Doors toe in staat is in de vormgeving van de gebouwen, je kijkt je ogen uit.

Échte Klasse, dus!