Hollewandpluggen zijn bedoeld om een plug te slaan in een zachte muur, waarbij de druk van de plug wordt verspreid over de holle ruimte achter de muur. Dit is om te voorkomen dat deze muren beschadigd raken. Een van deze soorten hollewandpluggen is de HM metalen hollewandpluggen. Dit zijn pluggen die goed gebruikt kunnen worden voor verschillende soorten plaatmuren. Je kunt de metalen hollewandpluggen eenvoudig bestellen via Bevestigingsexpert.nl, waar je de beste kwaliteit metalen hollewandpluggen kunt krijgen voor de beste prijs en service.

Waarvoor gebruik je HM metalen hollewandpluggen?

HM metalen hollewandpluggen hebben een metrische schroef, waardoor ze multi-inzetbaar zijn. Zo kunnen deze pluggen gebruikt worden voor alle soorten plaatmuren, van spaanplaten tot gipsvezel. Dit is mogelijk in plaatmuren van diktes tussen de 3 en 50 mm. Deze metalen hollewandpluggen kun je dan gebruiken voor het ophangen van verschillende artikelen, van fotolijstjes tot plankjes om leuke spulletjes op te zetten. En dat zonder bang te hoeven zijn dat het gat waar de plug in zit doorscheurt. De montage is ook eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is een HM-Z tang te gebruiken om de plug door het materiaal te duwen, zodat de armen van de plug zich kunnen spreiden om de druk te kunnen spreiden. Mocht je deze tang niet hebben, dan kun je de plug ook aandraaien met een schroevendraaier (maar niet te hard) en de metalen hollewandplug zit als gegoten. Je kunt nu doen met de plug wat je maar wilt.

Bestel de hollewandpluggen die je nodig hebt

Metalen hollewandpluggen zijn ideaal om te werken met ieder soort plaatmuur. Wil jij nu ook de beste hollewandpluggen kunnen gebruiken, dan kun je deze via Bevestigingsexpert.nl bestellen. Hier vind je een groot aanbod aan metalen hollewandpluggen, waardoor jij altijd de beste plug kunt vinden die bij je klus past. Wat je dan ook wilt bevestigen aan je holle wand, bij Bevestigingsexpert.nl kun je altijd slagen.