Op zoek naar een VPN provider, dan doe je er goed aan om eerst deze Express VPN review te lezen. Express VPN biedt een aantal diensten waarmee je anoniem kunt internetten terwijl je privacy gewaarborgd blijft. Terwijl je op het internet bent kunnen derden niet zien wat voor data je verstuurt en naar wie, en evenmin waar je bent. Express VPN bestaat al sinds 2016 en heeft inmiddels vele gebruikers over de hele wereld. Hun slogan luidt: Een VPN connectie die werkt, waarmee ze de nadruk willen leggen op de gebruiksvriendelijkheid van hun product. Naast de VPN-app van Express VPN kun je ook nog gebruik maken van de extra tools die ze bieden waarmee je veiligheid op het internet kan worden vergroot.

In deze Express VPN review nemen we de diensten van deze provider onder de loep en onderzoeken we of het aan te bevelen is om een abonnement bij Express VPN af te sluiten.

Express VPN review; wat kun je verwachten?

We hebben voor deze Express VPN review bekeken wat ze te bieden hebben om in een tijdperk van surveillance je privacy terug te winnen. Bij Express VPN word je web verkeer via een versleutelde verbinding naar een externe server geleid waardoor je identiteit en je persoonlijke gegevens worden afgeschermd. Daarvoor bieden ze naast de VPN-app een aantal tools zoals Een DNS-lek detector en een detector die kan zien of er persoonlijke gegevens worden gelekt. Je kunt met de Express VPN-app content bekijken die achter blokkades zitten omdat het voor jouw regio niet beschikbaar is gesteld en je bent beschermd als je gebruik maakt van een openbaar wifi-netwerk. De Express VPN client is te downloaden vanaf hun website en ze bieden apps voor verschillende besturingssystemen als Android, iOS, macOS, Linux en Windows.

Express review; Hoeveel kost Express VPN?

Deze Express VPN review is niet compleet zonder aandacht te besteden aan de prijzen. Express VPN heeft abonnementen met een looptijd van een maand, 6 maanden of een jaar. Daar betaal je afhankelijk van de looptijd van het abonnement respectievelijk €11,95, €9,99 of €8,32 per maand voor. Je kunt maximaal 5 verschillende apparaten een verbinding laten maken met deze VPN-app. Wat betreft betaalmiddelen accepteert Express VPN de gangbare methoden zoals debit- en creditcards en daarnaast accepteren ze ook betalingen met Bitcoin.

 

Pluspunten

Groot aantal VPN servers

Sterk in privacy en veiligheid

Split tunneling

Mooi ontworpen interface

 

Minpunten

Niet goedkoop

Geen multi-hop verbinding

Express VPN review; waarom zou je voor Express VPN kiezen?

ExpressVPN is een van de betere VPN-services, met wereldwijd een enorm aantal servers en verschillende applicaties om je data en je identiteit te beschermen. Het is duidelijk dat ExpressVPN de klant zoveel mogelijk wil ontzorgen, en dat uit zich ook in de Express VPN-app die zeer gebruiksvriendelijk is. Ze hebben veel tijd en aandacht gestoken in een overzichtelijke en makkelijk te navigeren interface die er ook nog eens aantrekkelijk uit ziet. Het nadeel van Expres VPN is de prijs, het is namelijk een van de duurdere VPN service providers. Na deze review kunnen we dus concluderen het niet goedkoop is om een abonnement af te sluiten bij deze VPN provider maar dat je daarvoor wel heel veel gebruiksgemak ervoor in de plaats krijgt, wat absoluut ook wat waard is. Wil je op een makkelijke manier veilig en anoniem het internet op dan kies je voor Express VPN. Lees naast deze Express VPN review gerust de Cyberghost VPN review voor meer informatie over VPN.