Geld inzetten op Champions League wedstrijden

Geld inzetten op Champions League wedstrijden gebeurt al heel lang. Echter is het sinds een aantal jaar ook legaal geworden. Bovendien brengt het dat extra beetje spanning mee bij het kijken naar de aan elkaar gewaagde teams. Als je er niet bekend mee bent kan het vrij lastig zijn. Er zijn zó ontzettend veel soorten weddenschappen die je kunt plaatsen en dat je door de bomen het bos niet meer ziet is daarom erg begrijpelijk. In deze blog lees je wat meer over het wedden op sportwedstrijden, en in het specifiek op het platform Onlinecasino.amsterdam

Soorten weddenschappen

Op Betcity kun je enorm veel soorten weddenschappen aangaan. Allereerst de standaard ‘bets’ die je kunt zetten (bets is een term voor weddenschappen). Je kunt inzetten op winst, gelijkspel of verlies van een bepaald team. Wanneer Ajax – FC Twente speelt kun je dan gokken op winst van Ajax. Aan de hand van statistieken zijn ratio’s, ook wel odds genoemd, door Betcity vastgesteld. Deze odds zijn dan de ratio’s waarmee Betcity je geld dan vermenigvuldigd. Omdat Ajax het over het algemeen veel beter doet zijn de ratio’s voor winst van Ajax een stuk lager dan voor winst van FC Twente. Daarnaast kun je gokken op welke speler er gaat scoren, hoeveel doelpunten er in de eerste helft in totaal worden gescoord, hoeveel doelpunten er in de hele wedstrijd in totaal worden gescoord, of beide teams gaan scoren, het totaal aantal doelpunten van de thuis- en uitploeg en nog een aantal andere situaties. Dit maakt wedden op wedstrijden in de Champions League enorm veelzijdig.

Hoe kan je uitcashen en storten?

Om een weddenschap aan te gaan heb je vanzelfsprekend geld nodig. Met geld verdienen word je in deze blog niet geholpen, maar met dit overmaken naar een Betcity account wel. Of andersom, wanneer je geld op je Betcity account hebt staan en dit naar je bankrekening wil overmaken. Om geld over te maken of op te nemen zul je allereerst een account moeten aanmaken. Dit doe je door op de ‘registreer’ knop te klikken bovenin het scherm. Zodra je de stappen volgt merk je al snel dat je wordt geleid naar een scherm waar je je eerste storting kunt maken. Het opnemen van geld doe je door naar je account pagina te gaan. Daar vind je makkelijk de knop om je geld op te nemen en over te boeken naar je bankrekening (naar een creditcard kan niet). Meestal staat het geld binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe bepaal je waar je op wedt?

Het wedden op sportwedstrijden kan spannend zijn, helemaal in de Champions League waar veel teams enorm gewaagd aan elkaar zijn. Maak daarom voor jezelf een goede afweging over de risico’s die je bereid bent te lopen. Wedden op wedstrijden waar je van tevoren de uitslag al bijna weet levert gegarandeerd winst op, maar een klein bedrag. Zet in ieder geval nooit geld in dat je niet kunt missen.