Wanneer je met Yoursminc werkt, heb je een gratis CRM systeem. Als je een eigen bedrijf hebt, is het heel belangrijk om je klantensysteem overzichtelijk en geordend te hebben. Yoursminc helpt niet alleen bij je boekhouding, maar zorgt er ook voor dat je alle gegevens en interacties van klanten op een rijtje hebt. Zo kan je heel gemakkelijk goed een eigen bedrijf runnen, zonder bang te zijn dat het bijhouden van alle gegevens je teveel wordt. Hierdoor kan je je klanten altijd goed helpen.

Alles in 1

Doordat Yoursminc een verzameling is van een boekhoudprogramma, facturatieprogramma en CRM systeem, zijn alle gegevens omtrent jouw eigen bedrijf gekoppeld. Dit schept duidelijkheid en zorgt ervoor dat je niet alles dubbel hoeft te doen. Bovendien is het hierdoor zeer goedkoop om alles bij te houden. Vooral omdat er de mogelijkheid is eerst drie maanden gratis te proberen. Wie wil er nu niet een gratis CRM systeem naast alle andere voordelen die dit online programma te bieden heeft?

Meer dan standaard functies

Het online programma van Yoursminc is veel uitgebreider dan de meeste online boekhoudprogramma’s. Natuurlijk bevat het de traditionele functies. Zo kan je factureren, uitgaven bijhouden, offertes opmaken en wordt alles meteen opgenomen in je btw aangifte. Echter kan je ook gemakkelijk facturen en bankafschriften scannen en zo opnemen in je administratie. Ook is het mogelijk je uren te registeren. Hierdoor kan je je klanten van de juiste informatie verschaffen en de juiste uren meerekenen in hun te betalen bedrag. Je bent bovendien niet beperkt in waar jij je administratie bijwerkt of inziet. Overal waar jij internet verbinding is kan je je CRM systeem en andere systemen raadplegen.

Gratis CRM, handige koppeling

Hoewel het drie aparte programma’s zijn, is het wel ontzettend handig om alles te kunnen koppelen. Je facturatie heeft immers te maken met je boekhouding en beiden zijn onlosmakelijk verbonden met je klantensysteem. Het werkt ontzettend omslachtig om niet alles standaard te verbinden. Vandaar dat Yoursminc ontzettend handig is en veel gemakken met zich mee brengt. Het helpt jou en je bedrijf snel op weg.