Hallo allemaal, welkom op weer een stukje van op dit blog! Vandaag heb ik weer een interessant onderwerp voor jullie dat namelijk over Relatiegeschenk gaat. Ik zal even in het kort vertellen waarom ik besloten heb om hier ook daadwerkelijk over te gaan schrijven. En ook zal ik even toelichten wat ik zelf de laatste paar jaren als cadeau heb gegeven en wat ik nou ook echt het beste vond. Ik was laatst op zoek naar een geschenk voor een ander bedrijf waar wij veelvoudig mee samen werken. Het was vrij moeilijk om iets te vinden wat ze ook daadwerkelijk leuk zouden gaan vinden. Zo heb ik op heel veel websites gekeken of daar wat leuks tussen stond, helaas was dit niet het geval. Ik heb zelf ook nog eens veel contact gezocht met winkeltjes die hier gespecialiseerd waren maar dit was ook tevergeefs.

En toen was daar opeens het ideale bedrijf!

relatiegeschenken--dopper-drinkfles-cool-blue_32657-39900srelatiegeschenken--heel-holland-bakt-feest_43414-51159srelatiegeschenken-it2873-01-delicious_307-534s

Het ging namelijk zo ik was met een collega van mij wat aan het eten in de stad en hij kwam met een bedrijf dat Hiephiepkado heet. Hij vertelde mij dat hij voor zijn oude werkgever ook wel eens Relatiegeschenk moest regelen voor aan de buitenwereld. Vol vreugde bleef hij maar vertellen dat hij er heel erg tevreden mee was, maar hij vertelde mij ook dat ze hele leuke geschenken hadden die ze in grote maten aanbieden. Ik zou het iedereen aan raden om zelf ook eens een keer op de site te gaan kijken want ik was er heel erg tevreden over. En ik zou het in de toekomst zo weer doen!