Tip: sleutelhanger bedrukken bij Lavista relatiegeschenken

sleutelhanger bedrukken bij Lavista relatiegeschenken

sleutelhanger bedrukken bij Lavista relatiegeschenkenSleutelhanger bedrukken bij Lavista relatiegeschenken is een van de producten die deze webshop aanbiedt. Dit is erg interressant voor bedrijven die bijvoorbeeld iets te vieren hebben. Het is ook interressant voor bedrijven die aan de klant willen laten zien dat de klant gewaardeerd wordt. Dan is een geschenk natuurlijk ideaal. Ik heb zelf een onderneming en ik ben een tijdje opzoek geweest naar een bedrijf dat leuke relatiegeschenken aanbiedt en uiteindelijk heb ik dit bedrijf gevonden in de naam van Lavista.

Ik kreeg namelijk een keer een relatiegeschenk van een klant van me. Dit was een paraplu met het logo van zijn bedrijf erop. Ik vond dit er erg goed uitzien en dit leek mij ook wel wat. Niet alleen omdat het leuk is om te geven maar ook om een andere reden. Het is namelijk ook reclame, op het moment dat mensen de paraplu zien dan zien ze meteen het logo van je bedrijf. Dit is bij een paraplu natuurlijk ideaal omdat deze in Nederland veel gebruikt wordt. Pas geleden bestond mijn bedrijf vijf jaar en dit wilde ik aan de klant laten weten, daarom ben ik opzoek gegaan naar een leuk geschenk.

sleutelhanger bedrukken bij Lavista Goed idee!sleutelhanger bedrukken

Uiteindelijk koos ik voor sleutelhanger bedrukken bij Lavista relatiegeschenken. Dit leek mij een leuke manier om te laten zien dat wij wat te vieren hadden. Ik heb vervolgens een hoop sleutelhangers verstuurd. Al mijn klanten hebben er een gekregen en hier heb ik een hoop leuke reacties op gehad.