Verfblikken als verpakkingsmateriaal

Verfblikken

Verfblikken in diverse afmetingen zijn te vinden bij de groothandel van Mus Verpakkingen. Hier is een zeer groot assortiment te zien waar je ene keuze uit kan maken. Er zijn diverse verschillende modellen en afhankelijk waarvoor je ze gaat gebruiken hier te bestellen.

Niet alleen is het hier mogelijk om een mooi blik te bestellen, ook is het hier mogelijk om deze blikken te bedrukken. Het is dan mogelijk om deze al met de inhoud van het blik erop te laten leveren. Het is erg makkelijk om hier ene bestelling te plaatsen en bovendien wordt deze bestelling de volgende dag al geleverd.

Verfblikken als cadeauverpakking

Misschien een rare combinatie, maar wel een leuke. Want wij gaan eerdaags op een beurs staan voor ons bedrijf en daarvoor ware wij op zoek naar leuke geschenken om te geven. Omdat wij onze blikken voor onze producten altijd bij Mus Verpakkingen bestellen, kregen wij het idee om deze keer kleine blikjes erbij te bestellen. Deze gaan wij vullen met wat snoep en aan onze beursbezoekers geven. Samen met ons logo en naam op deze blikjes willen wij meer reclame kunnen maken voor onze verf.

Niet alleen de blikken zijn via Mus Verpakkingen te bestellen, ook bijpassende deksels. Zo weet je zeker dat een blik goed afgesloten wordt en niet kan lekken. Voor meer informatie over dit bedrijf, bekijk de website.