Wat heb je allemaal nodig voor een geslaagd bedrijfsfeest?

DJ voor jullie bedrijfsfeest?

Jullie bedrijf heeft iets te vieren en daarom gaan jullie een bedrijfsfeest organiseren. Super leuk, maar wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken? En hoe zorg je ervoor dat het een geslaagd bedrijfsfeest wordt waar het personeel het nog maanden, of jaren over heeft? Wij zetten een aantal tips en ideeën voor je op rij. Zo wordt het gegarandeerd een feest om niet te vergeten!

Bedrijfsfeest DJ

Ben je op zoek naar een DJ voor jullie bedrijfsfeest? Zorg er dan voor dat je een professionele en ervaren bedrijfsfeest DJ inhuurt. Wanneer je dit via een organisatie doet weet je zeker dat een DJ aan bepaalde eisen en kwaliteiten moet voldoen. Daarnaast kan een organisatie je helpen om de hele setting van het feest in de huisstijl van jullie bedrijf neer te zetten. Het is erg belangrijk dat je met de DJ kunt afstemmen wat jullie wensen zijn voor het feest. Mag het dak er af en de voetjes van de vloer, of willen jullie juist liever wat achtergrondmuziek? Allemaal belangrijke punten die nodig zijn om er een geslaagd bedrijfsfeest van te maken.

Licht en geluid

Verlichting en geluid spelen een belangrijke rol tijdens een feest. Je kunt dit zien als onderdeel van de decoratie. Wist je dat je met LED verlichting exact de juiste sfeer kunt creëren in de stijl van jouw organisatie? Hip, trendy of toch meer klassiek… alles is mogelijk! Laat je hierin vooral informeren door de organisatie die het feest voor jullie regelt. Daarnaast is het belangrijk dat de DJ op de hoogte is van de indeling van de locatie, de ruimte waar het feest zich bevindt en het aantal gasten. Zo kan hij zich goed voorbereiden op de benodigdheden voor het geluid.

Extra opties voor een spectaculair feest

Willen jullie goed uitpakken tijdens het bedrijfsfeest? Denk dan eens aan extra opties naast de DJ zoals confetti streamers, sparkulars (koud vuurwerk) of een LED dansvloer.

Streamers zijn confettislierten welke de ruimte in worden geschoten, erg leuk voor de opening van het feest. Sparkulars, een vorm van koud vuurwerk, zijn helemaal spectaculair! Dankzij de afstandsbediening die erbij zit kun je de sparkulars meerdere keren aan en uit zetten. In Totaal doen ze het zo’n 3 minuten.
Wil je dat de voetjes van de vloer gaan? Denk dan eens aan een LED dansvloer. Deze dansvloer kan in iedere gewenste kleur of actie worden ingesteld. Een echte eyecatcher en erg aanlokkelijk om een paar goede dansmoves op te laten zien.

DJ voor jullie bedrijfsfeest?

Live entertainment

Een DJ is cruciaal voor een goed feest, maar wil je het nog een niveau hoger tillen, denk dan eens aan live entertainment. Een live artiest zoals een saxofonist, percussionist of zangeres in combinatie met de DJ kan net even zorgen voor dat extra stukje beleving. Het geeft interactie met de gasten die op jullie bedrijfsfeest zijn. Je kunt al deze artiesten natuurlijk ook met elkaar combineren zodat er een kleine band vormt. Dan gaat het dak er zeker af!

Photobooth

Je wilt natuurlijk dat jouw medewerkers nog lang napraten over het geweldige bedrijfsfeest dat je hebt georganiseerd. Wat is er dan leuker als een photobooth? Zo kun je jouw medewerkers een tastbare herinnering meegeven aan het feest. Richt een leuk hoekje in met verschillende party props zodat de medewerkers helemaal los kunnen gaan. Ook leuk: Richt een fotowand in op kantoor waar de foto’s opgehangen kunnen worden zodat jullie hier nog vaak herinnerd worden aan de leuke avond. 

We hopen dat je met bovenstaande informatie genoeg inspiratie op hebt kunnen doen voor jullie bedrijfsfeest. Wat gaan jullie binnenkort vieren met het bedrijf?