webdesign Izegem

Op zoek naar een bedrijf die je kan helpen met webdesign in Izegem, dan ben je hier aan het juiste adres. Als eigenaar van een bedrijf is het belangrijk dat jouw producten makkelijk door iedereen te vinden en te bestellen zijn. Het is dan ook van uiterste belang dat jouw website er niet alleen goed uit ziet, maar ook snel inlaad.

Als klant wil jij een webshop gaan bekijken, maar doordat het zolang duurt voordat je werkelijk iets op jouw scherm ziet verschijnen, ben je alweer verder gaan bladeren. De betreffende site is dan niet belangrijk meer en dat is voor een onderneming erg jammer. Doordat deze klant door is gaan scrollen, heb jij een kans gemist.

webdesign Izegem

Goed geholpen met webdesign in Izegem

Omdat wij al vrij snel in de gaten hadden dat onze omzet aan het dalen was, hebben wij naar de mogelijke oorzaak gezocht. Snel kwamen wij erachter dat onze website sterk verouderd was en hierdoor geen bezoekers meer op te vinden waren.

Nadat wij tot deze conclusie waren gekomen en gelukkig ruim op tijd, hebben wij er een professioneel bedrijf bij gehaald. Dit bedrijf,
WP Design heeft ons bijzonder goed geholpen. Zo hebben zij voor ons een zeer mooie website gemaakt. Deze laadt bijzonder snel in en is zeer overzichtelijk. Tevens is het nu ook mogelijk om op een mobiel een bestelling, uit ons assortiment, te plaatsen.