Wil je een pet bedrukken, kies dan uit deze 2 soorten

Caps bedrukken

Om talrijke redenen kan het zijn dat je op het idee komt om caps te bedrukken. Het kan zijn dat je hiermee wat reclame wenst te maken voor je bedrijf, maar ook kun je een bedrukte pet gebruiken als origineel cadeau voor een verjaardag of een speciale gelegenheid. Wanneer je een cap gaat bedrukken – of dit nu via borduurwerk is of via daadwerkelijke bedrukking – heb je grofweg de keuze uit twee typen petten. Hieronder lees je iets meer over deze twee soorten.

Caps bedrukken

Kwaliteitspetten

Van kwaliteitspet mag je verwachten dat deze is gemaakt van materialen van uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit voel je ook terug wanneer je de pet draagt. Ook zul je merken dat de pet een lange levensduur heeft, zelfs al gebruik en was je ‘m intensief. 

Caps bedrukken

Petten voor promotiedoeleinden

Petten die speciaal voor promotiedoeleinden worden ingezet (meestal door bedrijven, maar soms ook bij bijvoorbeeld festivals), zijn meestal wat minder goed qua kwaliteit. De levensduur van deze cap zal normaliter dan ook wat korter zijn dan bij een kwaliteitsmodel. De prijs ervan ligt aanzienlijk lager, ook omdat deze petten in grote getalen tegelijk worden gefabriceerd.