Six Sigma methode voor de beste kwaliteit

Six Sigma

De Six Sigma methode bestaat uit een reservoir met verschillende principes en bewezenSix Sigma kwaliteitstechnieken. Deze methode kan ervoor zorgen dat de kwaliteit van een proces en de klanttevredenheid op een hoog niveau blijven. Vroeger werd er gezegd dat deze processen niet gemeten konden worden.  Maar daar is nu een heel andere kijk op.

Wil jij ook meer weten over deze manier van kwaliteitstechnieken, kijk dan eens op de website van Lean Six Sigma Company. Deze staat bekend om zijn praktijkgerichte gele gordel, groene gordel en de zwarte gordel formaties. De groene gordel training leert jou om processen te verbeteren. Deze training kan jouw  carrièrevooruitzichten enorm verbeteren. Deze training duurt slechts zes dagen en kan professionals  helpen die betrokken zijn bij procesverbetering. Voor mij heeft deze trainingen heel veel deuren geopend.

De Six Sigma green belt training opent vele deuren naar succes

Nadat ik de Six Sigma training had gevolgd, kon ik deze meteen op mijn werkvloer invoeren. Ook mijn collega’s heb ik hiermee kunnen helpen en samen hebben wij deelgenomen om aan de verbeteringen binnen ons proces te werken. Deze training is bedoeld voor professionals die, naast hun dagelijkse activiteiten, bereid zijn om een ​​deel van hun tijd aan verbeteringsprojecten te besteden.

Six SigmaBen jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die deze opleiding voor jou kunnen betekenen, kijk dan op de website van deze company. Hier zie je zeer veel mogelijkheden om de kwaliteitstechnieken van een proces te kunnen verbeteren. Hier zijn heel veel verschillende trainingen te volgen, moeilijk om te zeggen wat het beste bij jou zal passen.

Omdat er een zeer groot aanbod op deze website te vinden is, kan ik begrijpen dat het moeilijk is om hier een juiste keuze uit te maken. Gelukkig kan je een contactformulier invullen en advies vragen. Het is ook mogelijk om te bellen of een brochure aan te vragen.